top of page
Partner Complete Skin

VÅR PARTNER

COMPLETE SKIN

Complete Skin, med sin erfarna personal och banbrytande forskning inom hudhälsa, är ett perfekt komplement till vår specialistkompetens på S-Kliniken.

ETT INNOVATIVT SAMARBETE
FÖR DIN HUDHÄLSA

Vi är stolta över att presentera en synergistisk allians mellan våra två framstående hudkliniker S-Kliniken och Complete Skin.

På S-Kliniken Stockholm Östermalm är vi stolta över att kunna erbjuda dig den absolut bästa personliga hudvården och avancerade behandlingar för att uppnå en strålande hudhälsa och ett ungdomligt utseende. Med vår expertis och engagemang strävar vi alltid efter att leverera skräddarsydda resultat som passar varje individ. 

Genom vårt nyligen etablerade samarbete med Complete Skin, en ledande klinik inom estetisk och medicinsk dermatologi, har vi nu möjlighet att ytterligare förbättra våra tjänster. Complete Skin drivs idag av hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén tillsammans med sitt erfarna team. 

Tillsammans strävar vi efter att erbjuda våra kunder/patienter en heltäckande upplevelse som kombinerar det bästa från två världar. Samarbetet innebär att våra kunder nu har tillgång till ännu bredare expertis och behandlingsalternativ. Oavsett om det gäller avancerad sjukvård, dermatologisk kirurgi, estetiska procedurer eller medicinsk behandling av hudsjukdomar, kan våra kunder vara säkra på att de får den bästa möjliga vården och de mest innovativa behandlingsmetoderna. Vi ser fram emot att få välkomna både nya och befintliga kunder/patienter till våra kliniker för att erbjuda en unik och heltäckande upplevelse som är skräddarsydd för  individuella behov och önskemål. 

Tillsammans med vår partner Complete Skin strävar vi efter att fortsätta leverera strålande naturliga resultat och högkvalitativa behandlingar till alla som väljer att lita på oss med sin hudhälsa. 

Varmt välkommen till en värld av skönhet och välbefinnande!

VÄLKOMMEN TILL
COMPLETE SKIN

Se på kartan här bredvid hur du hittar till Complete Skin.

 

Adress

Complete Skin, Kommendörsgatan 5, 114 48 Stockholm

Hemsida

www.completeskin.se

VÄLKOMMEN TILL
S-KLINIKEN
STOCKHOLM | ÖSTERMALM

Se på kartan här bredvid hur du hittar till oss.

 

 Vår adress är:

S-Kliniken Stockholm | Östermalm, Narvavägen 23B, 114 60 Stockholm

bottom of page