top of page
Injektioner - Kvinna som får injektionsbehandling i läppen

INJEKTIONER

Ett minilyft är en metod som kombinerar injektioner av Botox och Fillers för att ge en lyftande effekt. Denna typ av behandling gör så att både volym och spänst återskapas i ansiktet utan att några kirurgiska ingrepp används.
 

  • Fillers är ett volymgivande ämne (Hyaluronsyra)

  • Botox är ett muskelavslappnande ämne
     

Vi rekommenderar denna behandling för dig som upplever en påbörjad åldersprocess och som vill föryngra ditt utseende.

FYLLIGA LÄPPAR
OCH SLÄT HY

Injektioner - Vacker kvinna med fylliga läppar och slät hy

BEHANDLINGAR
INJEKTIONER

our_services

KONSULTATION - 15 MIN

Om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller om du är en ny kund så måste du först genomgå konsultation minst 48 timmar innan behandling. Under konsultationen går vi igenom problemställningar och behandlingsmöjligheter. Du kommer också informeras om risker och förhållningsregler.

FILLERS

Med fillers som består av stabiliserad hyaluronsyra kan man återskapa förlorad volym i ansiktet, konturera käklinje, släta ut statiska rynkor samt göra läppar fylligare samt mer definierade. Hyaluronsyra har vi naturligt i vår kropp och med stigande ålder minskar produktionen vilket leder till volymförlust, minskad spänst samt försämrad fuktbalans i huden. Konsultation är obligatorisk för alla nya kunder minst 48 timmar innan behandling.

MUSKELAVSLAPPNANDE BEHANDLING

Linjer och rynkor är mycket vanligt och kan effektivt behandlas med injektion av det muskelavslappnande medlet Botox. Vanliga områden att behandla är argrynkan mellan ögonbrynen, horisontella rynkor i pannan, skrattrynkor, sura mungipor och rynkor på överläpp. Överaktiva muskler kan också leda till migrän och spänningshuvudvärk som också svarar bra på denna behandling, liksom hyperhidros, överdriven svettning. Konsultation är obligatorisk för alla nya kunder minst 48 timmar innan behandling. Resultat Effekten av behandlingen kommer efter 3-5 dagar med maxeffekt efter 14 dagar. Hur länge effekten varar är individuellt men varierar mellan 3-6 månader.

PROFHILO

Profhilo är en injektionsbehandling med mycket ren hyaluronsyra i hög koncentration som stimulerar den egna produktionen av elastin och kollagen. Detta leder till fastare hud, återskapar förlorad volym och tillför även massor av fukt till huden. Profhilo används i ansiktet, på hals och dekolletage. Grundbehandlingen består av 2 behandlingar inom 4-6 veckor. Nya kunder måste genomgå konsultation minst 48 timmar innan behandling. Resultat Resultatet börjar synas efter ca 4 veckor och förbättras ytterligare efter andra behandlingen med slutresultat ca 4 veckor efter behandling nummer 2. Sen underhåller man resultatet med en behandling var 6:e till 12:e månad beroende på ålder och hudkvalitet.

bottom of page