top of page
Kroppsbehandling - Man som får massage

KROPPSBEHANDLING

Vi kombinerar ett flertal medicinska och estetiska behandlingar så de passar just dig och din kropp. Våra effektiva kroppsbehandlingar är vetenskapligt beprövade och ser till att:
 

  • Celluliter reduceras

  • Lymfan dräneras

  • Kroppen skulpteras

  • Blodcirkulationen ökar

  • Kroppen renas från slagg och toxiner

BEHANDLINGAR
KROPP

our_services

KONSULTATION BODY TREAT - 45 MIN

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår konsultation för Body Treat-kroppsbehandling. Varje kropp är unik och denna konsultation är avgörande för att vi ska kunna skapa en behandlingsplan skräddarsydd efter dina individuella behov och önskemål. Under de 45 minuterna tar vi oss tid att förstå dina mål och önskemål för att kunna skapa den mest effektiva behandlingsplanen för dig. Vi garanterar en personlig och säker upplevelse, utförd av experter inom sina områden. Våra skräddarsydda metoder fokuserar på att behandla områden med slapp hud och celluliter, inklusive armar, byst, mage, sidor, stuss och ben. Med våra säkra behandlingar kan vi leverera imponerande resultat, inklusive fastare hud, minskad synlighet av celluliter och fettreducering. Redan efter din första behandling kommer du att märka en förbättring. Vi ser fram emot att hjälpa dig nå dina mål.

DETOX NBE 3000 RF

NBE 3000 RF är en kraftfull och avstressande lymfdränagebehandling som effektivt rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Genom att sänka stresshormonet kortisol och öka nivåerna av de välgörande hormonerna oxytocin och serotonin, ger behandlingen en rogivande effekt och främjar välbefinnandet. Den är särskilt effektiv för att minska vätskeansamlingar och förbättra syre- och näringsupptaget i kroppen, samtidigt som den ökar elasticiteten i celler, muskler, leder och vävnader. Varje behandling skräddarsys noggrant efter individuella behov och eventuella besvär, och den är smärtfri och avkopplande för både kropp och själ. NBE lymfterapi är banbrytande och ger unika resultat redan efter första behandlingen.

KOPPNING

Koppning är en behandling där man med hjälp av en glas- eller silikonkopp skapar ett starkt sug på huden och dess underliggande vävnad. Det starka suget gör att cirkulationen i muskler och underhud ökar. Detta sätter igång kroppens självläkningsprocesser, vilket i sin tur hjälper kroppen att dränera bort slaggprodukter. Resultat Koppningsbehandlingen påverkar bindväven positivt och gör din hud mjukare och slätare. Efter behandling kan blåmärken eller sugmärken uppstå där kopparna suttit. Detta är inget farligt och märkena försvinner efter ett par dagar.

NYHET! BODY TREAT

Body Treat är en personlig kroppsbehandling som anpassas för att möta dina unika behov. Vi använder skräddarsydda lösningar för att behandla slapp hud och celluliter på olika områden som armar, byst, mage, sidor, stuss och ben. Våra kombinationsbehandlingar inkluderar Bodyshock & Koppning för att dränera bort slagg och fett, samt Exilis & NBE3000 för att bränna bort fett och celluliter. Resultaten inkluderar fastare hud, fin hudstruktur och minskade celluliter. Du får synliga resultat redan efter första behandlingen.

MASSAGE - 30, 60, 90 MIN

I vår helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte och skalp. Du kan själv välja vilket område du vill fokusera på eller om det är någon del av kroppen du inte önskar massera. Massagen anpassas efter dina önskemål och du kan välja mellan en lättare avslappningsmassage eller en djupgående muskelmassage. Längre sessioner ger mer djupgående fokus och ökar avkopplingen och fördelarna med massagen.

NYHET! MY CODE BODY

My Code Body Treatment är en skräddarsydd kroppsbehandling som fokuserar på dina specifika behov. Genom en hudanalys identifierar behandlaren problemområden som mage, armar, ben eller stuss och skapar en personlig mix av serum som utgör din individuella "kod". Denna kod integreras med olika behandlings- och massagetekniker, inklusive lymfdränage och avancerad apparatur som microneedling, mesoterapi, Exilis 360, kopping och NBE3000 för att effektivt behandla dina hudbekymmer. För optimala resultat rekommenderas vanligtvis en kur med 3-6 sessioner varannan vecka.

BODYSHOCK

Bodyshock är en 100% personlig kroppsbehandling som helt anpassas efter dina behov. Efter en inledande personlig analys används sedan individanpassade lösningar för att minska slapp och lös hud på t.ex armar, byst, mage och sidor samt stuss. Behandlingen är även effektiv för celluliter på ben. Bodyshock är en kombinationsbehandling bestående av flera sessioner som dels utförs på kliniken och sedan kompletteras med vidare hemmabehandling. För bästa resultat kombinerar vi även Bodyshock med de mest avancerade teknikerna t.ex. Exilis 360 och RF NBE. Resultat En fin siluett formas fram och huden känns mjukare med en bättre struktur. Rumpan blir fastare och celluliterna mindre. Du märker ett tydligt resultat redan efter en första behandling.

SKULPTERING SLIMBEHANDLING - EXILIS ULTRA 360

Exilis Ultra 360 Kropp är idealisk för att bevara hudens struktur eller uppnå en märkbar förbättring. Behandlingen skulpterar och stramar upp olika kroppsdelar enligt dina önskemål. Genom att bryta ner fettceller och öka kollagenproduktionen i djupare hudlager får du en fastare hudstruktur. Behandlingen är smärtfri och kräver ingen återhämtningstid. Antalet behandlingar varierar beroende på dina mål och det område du vill behandla och vi skapar en individuell plan för att maximera dina resultat.

bottom of page