top of page
S-kliniken Stockholm Östermalm - behandlingsstol med hjärtformad spege på väggen

OM S-KLINIKEN

STOCKHOLM | ÖSTERMALM

S-kliniken är en privat och lugn mottagning på Östermalm i Stockholm som utför behandlingar inom modern hudvård och estetik.
 

Vår klinik är inriktad på avancerad medicinsk hudvård, kroppsvård och injektionsbehandlingar och vi strävar alltid efter att ge dig det resultat du önskar. Därför individanpassas varje behandling efter  önskemål om resultat, dina förutsättningar och möjligheter.
 

Vi fokuserar alltid på att välja den bästa apparaturen och de lämpligaste produkterna för just dig och din hudtyp. 

S-kliniken.jpeg

VI JOBBAR MED

SÄKERHET I FOKUS

Du ska känna dig trygg när du kommer till oss och vi jobbar alltid med säkerheten i fokus. Därför är vi som utför behandlingar här antingen legitimerad behandlare eller läkare.

Vårt mål är att hjälpa dig förebygga, föryngra och förbättra din hudhälsa samt utseende, utan att förändra det.

Innan du kommer till oss för en första behandling, så rekommenderar vi alltid att du först bokar en konsultationstid. Detta för att vi ska kunna diskutera dina önskemål och förutsättningar för att sedan kunna sätta upp en individuell behandlingsplan för bästa resultat.

Om S-kliniken Stockholm Östermalm - Säkerhet i fokus
S-kliniken.jpeg
Samarbete

ETT INNOVATIVT SAMARBETE

FÖR DIN HUDHÄLSA

I en värld där mångfald och specialisering är nyckeln till framgång inom hudvård, kombinerar nu de två framstående hudklinikerna - S-Kliniken och Complete Skin sin expertis och sina resurser för att erbjuda dig en heltäckande och unik upplevelse!

Oavsett om det gäller avancerad hudvård, dermatologisk kirurgi, estetiska procedurer eller medicinsk behandling av hudsjukdomar, kan du som kund vara säker på att du får den bästa möjliga vården och tillgång till de mest innovativa behandlingsmetoderna.

Vi som jobbar på S-Kliniken

VI SOM JOBBAR PÅ
S-KLINIKEN

Lena Claesson - S-Kliniken Stockholm Östermalm

S-kliniken Stockholm | Östermalm ägs och drivs av Lena Claesson som har mångårig erfarenhet inom medicinsk hudvård och estetik.
 

Vårt mål är att du ska vara i trygga händer när du kommer till oss för behandling. Därför är varje medarbetare hos oss certifierad och har bred kunskap och utbildning inom sitt respektive behandlingsområde. 

Sofie Vestlund - S-Kliniken Stockholm Östermalm
Anna Edström - S-Kliniken Stockholm Östermalm
Celia Söderberg - S-Kliniken Stockholm Östermalm

Sofie Vestlund

Trainee & Diplomerad

Yumilashesbehandlare

Lena Claesson

Medical Esthetician, Ägare S-kliniken

Celia Söderberg

Holistisk Terapeut, Massör

och Kroppsterapeut

Anna Enström

Auktoriserad &

Diplomerad Hudterapeut

bottom of page