top of page
Kemiska Super Peels

KEMISKA
SUPER PEELS

S-Klinikens Super Peels använder kemisk peeling för att förbättra din hud. Vi skräddarsyr behandlingen med olika syror och koncentrerar PH-värde och styrka i % för att optimera din hudhälsa - nu och i framtiden. 

Resultaten inkluderar en jämnare hudstruktur, ökad spänst och en strålande lyster!

EN HY MED STRÅLANDE LYSTER

Kemisk Peeling - En hy med strålande lyster

BEHANDLINGAR 
KEMISKA SUPER PEELS

our_services

RETINOL PEEL A-PEEL

Detta är en mycket avancerad potent föryngringsbehandling med retinol (A-vitamin) som exfolierar huden och stimulerar kollagensyntesen för förbättrad struktur, klarhet och hudton. Behandlingen är effektiv mot ålderstecken, ojämn textur, och acne. Passar alla hudtyper och rekommenderas var 4-6 vecka för bästa resultat. Resultat Behandlingen ger en märkbar hudföryngring med ökad spänst samt slät, mjukare, klarare hud inom 2-4 dagar efter behandlingen.

HYBRID PEEL

Hybrid Peel är en djupt återfuktande och återuppbyggande behandling för ojämn hudton, rynkor och linjer. Behandling rekommenderas i fyra sessioner med 3-4 veckors mellanrum under fyra månader för imponerande lyftande effekt och fyllighet i upp till sex månader. Touch-up-behandlingar rekommenderas för att bibehålla resultaten. Förstärk hudens hälsa och förläng effekterna med en samtidig microneedling-behandling.

MELASMA & PIGMENTFLÄCKAR

Cosmelan & Dermamelan behandlar effektivt melasma och pigmentfläckar med kraftfulla ingredienser som främjar exfoliering och cellförnyelse. Passar alla hudtyper och etniciteter som önskar en jämnare hudton. För optimala resultat rekommenderar vi 1 - 2 behandlingar med 6 månaders intervall. 1 månads hemmavårdsprodukter ingår vid behandlingen. Hos hudläkaren Anne-Britt kan en kombinationsbehandling med Hydrokinon och Tretinoin användas under övervakning för att maximera resultaten.

THE C-GLOW PEEL

The C-Glow Peel är en resultatdriven behandling med Potent C-vitamin som accelererar cellförnyelsen och infunderar huden med antioxidanter. Den inkluderar också teknologi med centella-stamceller för att minska rodnad och botaniska komplex för energi. The C-Glow Peel är perfekt som en kurbehandling under 3-6 sessioner för att balansera hudtonen och ge fantastisk återfuktning och glow. Idealisk för grå, tråkig hud, rodnad och torrhet.

HERBS2PEEL (medicinska organiska örter)

Herbs2peel är din naturliga väg till en strålande och frisk hud utan kemikalier. Vi erbjuder två alternativ: B-peel för fukt och vitaminer till torr, yttorr och näringsfattig hud, C-peel för djupgående behandling av större hudproblem tex Acne. För bästa resultat rekommenderas en serie om 3-6 sessioner. Resultat Behandlingen ger en len och frisk hud med optimal näringsrik och återfuktad lyster.

bottom of page