top of page
Medicinsk hudvård - Kvinna ser sig i spegel

MEDICINSK HUDVÅRD

Vår vision är att förbättra och föryngra din hud till en bra och fräsch hudhälsa utan att förändra den. När du bokar ett besök för medicinsk hudvård, så börjar vi alltid med en konsultation där vi gemensamt lägger upp en personlig behandlingsplan för dig. 

Vi har tillgång till en hel palett av behandlingar och väljer med omsorg den/de bästa behandlingsmetoderna för just dig och ditt önskade resultat. 

FÖRYNGRA
DIN HUD

Boka konsultation via sms:
+46 70 545 14 08

Medicinsk Hudvård - Vacker kvinna med gröna ögon och röda naglar står vid grön växt

BEHANDLINGAR 
MEDICINSK HUDVÅRD

our_services

SIGNATUR BY LENA

Signatur by Lena erbjuder individuellt anpassade hudbehandlingar för att möta dina behov, mål och önskemål. I min exklusiva signaturbehandling kombinerar jag flera metoder för snabba och varaktiga resultat, fokuserat på hudföryngring och hälsa. Infraröd värmeterapi ingår i alla behandlingar för djupgående avkoppling.

HUDFÖRYNGRING POTENZA RF

Potenza RF erbjuder en av marknadens mest effektiva föryngringsbehandlingar för hudhälsa och en ungdomligare hud. Genom att stimulera kroppens naturliga läkningsprocess främjar behandlingen regenerering av nytt kollagen och elastin för en jämn, smidig och frisk hud. Behandlingen reducerar samtidigt fina linjer och rynkor, förbättrar hudstrukturen, minskar porer och behandlar ärr. Behandlingen är anpassningsbar efter individuella behov och rekommenderas vanligtvis i serier om tre till fyra sessioner för bästa resultat. Effekten inkluderar mycket uppstramning med lyft redan efter en behandling och med fullt resultat efter 12 veckor. Minimal konvalescens, ca 12 timmar, gör denna till en praktisk lösning för en bra behandling.

GOLDEN COCKTAIL FACIAL

Vår nya Golden Cocktail Facial är en avancerad microneedling-enhet som effektivt levererar aktiva ingredienser till dermis. Huden penetreras med patenterade guldpläterade nålar för att leverera stamcellscocktails, fyllda med vitaminer, mineraler, antioxidanter och hyaluronsyra, specifikt för din hud och dina behov. Resultaten inkluderar intensiv återfuktning, cellföryngring, kollagenstimulering, minskade fina linjer och förbättrad hudtextur och hudton. Märkbara resultat med en effektiv hudförbättring kan ses nästan omedelbart efter varje session.

NBE 3000 RF OCH PEEL

Detta är en smärtfri kombinationsbehandling för tightning, fukt och lyster. En uppfräschande peeling kombineras med NBE 3000 RF som använder RF-värme för att slussa ner ett skräddarsytt serum. Resultaten inkluderar omedelbar uppstramning, fukt och lyster.

RYNKBEHANDLING FÖR LÄPPAR & MUN

Detta är en behandling mot pussrynkor runt läpp och mun. Behandlingen utförs med våra egna skräddarsydda laserbehandlingar med hifu, RF, microprick laser, Potenza, IPL, Exilis 360 m.m. Genom precisionskontrollerad värme och energi kan vi förnya och förbättra hudens struktur, vilket resulterar i fastare och smidigare, fylliga läppar. Säg goodbye till fina linjer och ojämnheter, och hello till en fylligare och mer ungdomlig look.

DELUXE EYE TREATMENT

Vi erbjuder icke-kirurgiska ögonlyftbehandlingar för både övre och undre ögonlock. Alternativen inkluderar Mesotix, Plasmaljus (micropricking), Exilis Ultra 360 och Potenza RF. Behandlingen väljs efter din hudtyp, problem och önskade resultat. Plasmaljus krymper överflödig hud och stramar upp, medan Exilis Ultra 360 återfuktar och stramar upp huden. Behandlingen har dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av ögonområdet och vi kan behandla alla hudtyper och hudfärger året runt. Potenza RF är en microneedling-behandling för djupskiktsuppstramning. Resultaten inkluderar en omedelbart upplyftande effekt, minskade rynkor och påsar för ett ungdomligare utseende. Behandlingen inkluderar kemisk peeling och näringsampull som minskar ålderstecken som rynkor, påsar och mörka ringar. Resultaten inkluderar minskade ålderstecken och ett piggare utseende. Behandlingen rekommenderas i en serie om 2-4 behandlingar för gradvis förbättring som varar upp till 6 månader.

IPL POWERLITE 800

IPL Powerlite 800 erbjuder avancerad hudföryngring genom att effektivt behandla skadad hud och minska åldrandets effekter. Den säkra och snabba behandlingen är nästan smärtfri och ger fördelar som syns under flera veckor. Den är särskilt effektiv för solskadad hud, stora porer, ärr, pigmenteringar, åldersfläckar, fina linjer, rosacea, rynkor och dermatit. Resultatet är en fastare och jämnare hud med en hälsosam lyster. Eventuell svullnad och rodnad kan uppstå men tenderar att avta inom några timmar.

MEZOTIX MEDICAL

Mezotix Medical erbjuder en ny och ungdomlig hud utan laser eller strålning genom avancerad fraktionsteknik. Genom mild värmeleverans direkt till huden skapar Mezotix djupa kanaler utan blödning eller sår, vilket ger maximal näring och återfuktning utan obehag. Denna metod kan användas från att minska synligheten av porer till att behandla rynkor och kontrollera fettproduktionen, eller en regeluppstramning runt ögonområdet. Mezotix ger din hud den uppmärksamhet den förtjänar med resultat som en ren, fräsch, uppstramande och strålande hud. För optimala resultat rekommenderas en kur med 3 - 6 behandlingar var 3 - 6 vecka. Eventuella reaktioner som torrhet, flagning, rodnad och svullnad kan upplevas temporärt.

HÅRBORTTAGNING IPL POWERLITE 800

IPL Powerlite 800 ger en effektiv och permanent lösning för hårborttagning genom att förstöra hårsäckarna och förhindra ny hårväxt. Behandlingen är snabb och säker och kan utföras på både ansikte och kropp. Vanligtvis krävs 4 - 8 behandlingar för fullständing hårborttagning och smärtan upplevs som minimal. Före behandlingen bör området rakas noga och solning bör undvikas. Denna behandling utförs ej på S-Kliniken under graviditet eller amning.

FACE EYE NECK LIFT

Face lift för ansiktet kombinerar radiofrekvens och ultraljudsenergi för att omforma målområdena icke-invasivt. Den erbjuder en kliniskt bevisad metod för fastare och fylligare hud. Behandlingsområden inkluderar hela ansiktet och halsen eller specifika områden som panna, ögon, mun, käklinje, dubbelhaka, hals och dekolletage. Resultaten inkluderar åtstramad hud, minskade rynkor och återvunnen volym, med märkbar förbättring över tid. Rekommenderas i en serie om sex behandlingar med 2-6 veckors mellanrum för önskat resultat.

MICRONEEDLING

Microneedling är en effektiv hudföryngrande behandling. Med hjälp av små nålar som förs över huden skapas kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen, samtidigt som nya kapillärer bildas i huden. Denna behandling används för olika typer av hudproblem, ofta vid specifika problemområden som t.ex acneärr, pigmenteringar, förstorade porer och/eller oönskade linjer och rynkor. Behandlingen ger en effektiv återuppbyggnad av hudstruktur, hudton och ärrvävnad. Vanliga reaktioner efter behandling är torrhet, grov hudyta, stramningar i huden, rodnad, klåda, flagning, obehag, ömhet och en brännande känsla. Dessa biverkningar går över med tiden utan ytterligare komplikationer.

*För tillfället har vi begränsad möjlighet att ta emot nya patienter för Medicinsk Hudvård. Lämna gärna dina kontaktuppgifter via sms till: +46 70 545 14 08  för att sättas upp på vår kölista, alternativt boka en annan av våra behandlingar.

bottom of page