top of page
S-Kliniken Stockholm Östermalm - Övriga behandlingar

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Här på S-Kliniken Stockholm Östermalm finns ett brett utbud av behandlingar som hjälper dig till ett ökat välmående.

 

Vi börjar dock alltid med en konsultation där vi går igenom de önskemål och förutsättningar din hud har för att sedan välja rätt behandling för att uppnå önskat resultat.

Utöver våra salongsbehandlingar hjälper vi dig även med vägledning av hemmarutin för din hudvård för att uppnå maximal effekt av ditt önskade resultat.

BEHANDLINGAR
ÖVRIGA

our_services

KONSULTATION - SKIN CARE

Din hy är unik och kräver därför sin egen expertis. Din resa mot en bättre hy startar därför med en personlig konsultation där vi tillsammans går igenom vilka behov, problem och önskemål du har och vilka alternativ till lösningar som finns. Vissa problem kan lösas med en enstaka behandling, medan andra kräver en serie av behandlingar för att ge dig bästa möjliga, långvariga resultat. Under konsultationen tar vi därför fram en personligt anpassad behandlingsplan samt hudvårdsrutin för dig. I samband med behandling får du även kompletterande råd om hur du kan fortsätta hemma med lämpliga hudvårdsprodukter för att optimera resultatet av behandlingen.

CRYO FACIALS

Detta är den mest avancerade estetiska behandlingen som är tillgänglig. Vår behandling är inte bara den kyligaste, utan även snabb, effektiv och fullständigt säker. Genom att endast använda LED-ljus eliminerar vi risken för UV-relaterade hudskador hos användaren. X°Cryo Esthetic innefattar vår exklusiva LED-ljusterapimask designad för cryofacials. Med hjälp av intensiv kyla och särskilt utvalt blått ljus kan X°Cryo Esthetic effektivt behandla ett brett spektrum av hudåkommor. Vår mask är skräddarsydd för att möta dina individuella behov. Det inbyggda blåa LED-ljuset har en enastående förmåga att behandla akne, bekämpa hudbakterier och förbättra känslig hud. Genom att penetrera ca 0,5 mm in i huden kan det blåa ljuset effektivt minska hudutslag och är särskilt lämpligt för fet, känslig hud med utslag. Ljuset, tillsammans med kylan, reglerar talgproduktionen i huden, bekämpar effektivt akne och orenheter för en renare och fräschare hud. Dessutom ger det blåa ljuset en uppstramande uppfriskande fräch effekt på huden. På endast 2 minuter kan användaren uppleva en märkbar hudföryngring.

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN

Genom att färga dina ögonbryn och/eller fransar får du direkt ett piggare och fräschare utseende, samt att du har det perfekta utseendet redan när du vaknar på morgonen. Vi använder oss även av en Sensitive-produkt som särskilt rekommenderas för färgning av ögonfransar och ögonbryn på känsliga kunder. •Sensitive - ingen brännande känsla, inga irritationer •Första färgen för fransar och bryn som är baserad på växtextrakt. Behandlingen gör så att dina ögonbryn och ögonfransar definieras och dina ögon framhävs. Behandlingen håller upp till 6 veckor.

BORTTAGNING AV YTLIGA KÄRL

Vi erbjuder 3 olika typer av behandlingar för att ta bort ytliga kärl, IPL 800, palomar 1540 eller EVRF. Beroende på din hudtyp, problemställning och ditt önskade resultat, väljer vi den bäst lämpade behandlingsmetoden. EVRF är är förstahandsvalet mot kärlnystan och ytliga blodkärl runt näsan. EVRF är en snabb och effektiv värmebehandling med tunna guld- eller silvernålar som används för borttagning av ytliga blodkärl. Denna behandling används oftast på mindre områden. Behandling mot ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet genomförs med nya generationens IPL 800. När ljuspulserna träffar blodkärlen ombildas ljusenergin till värme. Om man kommer upp i tillräcklig hög värme i kärlen kommer kärlväggarna kollapsa och klibba ihop sig. När kärlväggarna klibbar ihop sig stannar blodflödet i kärlet och kärlet förlorar också sin egen blodförsörjning. Detta gör att kärlet inte får något syre eller näring, och faller sönder och försvinner inom ett par veckor. Det kan dock krävas flera behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat. Det bör passera minst tre veckor mellan behandlingarna. IPL är det absoluta förstahandsalternativet om man behandlar spridda, ytliga blodkärl på kinderna och rodnad på näsa och kinder. IPL är också förstavalet mot eldsmärken.

YUMILASHES

Yumilashes är en 90 min salongsbehandling som lyfter och förstärker dina egna ögonfransar. Behandlingen består av en vårdande keratinbehandling som avslutas med fransfärgning. Vi har behandling särskilt framtagen för dig som är känslig för bl.a. färg, kemikalier, franslim och mascara. Att tänka på före behandling - Kom osminkad om möjligt - Använd inte oljebaserade produkter Resultat Upprepade behandlingar förlänger fransens livscykel och stimulerar vilande hårsäckar. På sikt gör detta att dina naturliga ögonfransar blir längre och fylligare, vilket ger ett piggare och fräschare utseende. Undvik att tvätta ögonområdet 48h efter utförd behandling.

BORTTAGNING AV PRICKAR OCH HUDFÖRÄNDRINGAR

Vi erbjuder olika typer av behandlingar för att ta bort oönskade hudförändringar. Exempelvis laserbehandling, frysbehandling med CryoPen eller plasmabehandling. Beroende på din hudtyp, problemställning och ditt önskade resultat, väljer vi den bäst lämpade behandlingsmetoden. Vi behandlar bara undersökta och godartade hudförändringar. Laser används vid många små hudförändringar, eller hudförändringar i grupp. CryoPen används vid både små och stora förändringar, såsom solfläckar, leverfläckar, fibrom, vårtor, hemangiom och åldersvårtor. Plasmaljus används för att bränna bort upphöjda hudförändringar. Här kan vi arbeta med millimeterprecision för att få bort olika förändringar. Resultat I de flesta fall räcker det med ett behandlingstillfälle för att få bort en hudförändring, men i vissa fall krävs flera behandlingar.

bottom of page